Afgelopen zaterdag 9 oktober speelde DAKOS C2 tegen De Stormvogels C2. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want als we deze wedstrijd winnen zijn we kampioen.

In de eerste 5 minuten kregen we een vrije worp. Stormvogels stelde zich niet goed op waardoor wij de bal makkelijk in de korf konden gooien. Helaas lukte het scoren daarna niet meer zo goed. Stormvogels scoorde waardoor het 1-1 stond. Daarna scoorden ze nog een keer, waardoor we bij de rust met 1-2 achter stonden.

In de rust gaven de coaches goede tips, zoals zekere ballen gooien en proberen in te snijden. In de tweede helft werden onze aanvallen beter waardoor wij een doelpunt maakten. Daardoor stond het 2-2: lekker spannend!

We kregen veel kansen, maar de bal werkte niet mee. Tot in de laatste 30 seconden: we scoorden het winnende doelpunt waardoor we, met nog een wedstrijd te gaan, al kampioen zijn. Een goed begin van het seizoen met dit super leuke team!