Afgelopen zaterdag scheen de zon weer eens en de meiden van DAKOS F2 en F3 maakten zich op voor hun kampioenswedstrijd! Niets geen zenuwen, maar ervoor willen gaan!

Goed aangemoedigd door de vele supporters naast de lijn, won de F2 met ruime cijfers van Oxalis F1.

Daarna was het de beurt aan de F3 en ook zij lieten er geen gras over groeien.
De tegenstander wist niet te scoren en de F3 won heel ruim van OEC F1. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zullen we maar zeggen!

De champagne kon ontkurkt worden, de felicitaties werden in ontvangst genomen en daarna natuurlijk met kleren aan onder de douche. Wat een feest. En daarna met de nieuwe kampioensshirts op de platte wagen! Heel Lierop mocht namelijk weten dat deze meiden kampioen zijn! Wat was dat genieten! Zo gaaf. En daarna natuurlijk nog een broodje snack in de kantine! Verwennerij, op en top genoten!

Meiden nogmaals gefeliciteerd! Het was mooi om jullie zo te zien korfballen en daarna te zien genieten. Nu nog lekker even buiten trainen en dan na de herfstvakantie gaan we door in de zaal!

Gisteren is ook de F1 kampioen geworden! Ze wonnen wederom met grote cijfers en zijn daarom super terecht Kampioen! Uitslag: 16-1. Met maar liefst 120 goals in 6 wedstrijden🤩👍 Super meiden!!

Hou dit vast!!

En… op 22 oktober kan ook de B1 kampioen worden! Zie onderaan de foto’s van de F’jes de poster van de B1.

Bestuur & TC DAKOS