“Op vrijdag 24 april werd ik compleet overrompeld door burgemeester Dilia Blok, die bij mij thuis op de oprit stond met de mededeling dat ik een koninklijke onderscheiding mocht ontvangen.

Dat zij dit op deze manier kwam vertellen, waardeer ik heel erg. Zo heeft zij er voor gezorgd om er een persoonlijk tintje aan te geven. Immers later in het jaar, als de situatie het toelaat, volgt het opspelden van het lintje.Het was mooi weer, dus het was ook geen probleem om de nodige afstand te bewaren. Na haar toespraak kreeg ik, i.p.v. een handdruk, een gouden kroon aangereikt.
Het vrijwilligerswerk wat ik mag doen, doe ik met hart en ziel. Maar je doet dit niet alleen, dit doe je samen met andere mensen. Je krijgt pas iets voor elkaar als je er gezamenlijk de schouders onder zet.
Ondanks de beperkingen die er nu heersen hebben mijn gezin en ik vrijdag een hele mooie dag gehad waar we vol dankbaarheid aan terugdenken en die we nooit zullen vergeten.
Die dag en ook de dagen daarna stroomden vervolgens de felicitaties binnen in de vorm van bloemen, videobellen, mailtjes, telefoontjes, kaarten, etc.. Dat was de volgende verrassing!!

Bij deze wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de vele felicitaties die ik mocht ontvangen
Het is echt overweldigend en hartverwarmend. Als het mij gegeven is, hoop ik het vrijwilligerswerk nog lang vol te houden. Want Lierop is een prachtig dorp om in te wonen!”

Tiny Steenbakkers