Dansgroep Démarrage bestaat inmiddels ruim 40 jaar en is een vast begrip in Lierop geworden. We vinden het fijn dat we al geruime tijd op verschillende plekken onze dansen kunnen laten zien.

Sinds september 2021 hebben we afscheid genomen van een aantal bestuursleden en inmiddels hebben we een nieuw bestuur gevormd. Wij stellen het nieuw bestuur graag aan u voor.

Het bestuur bestaat uit Manon Verbruggen (voorzitter), Yvonne van Mullekom (secretaris en penningmeester), Tom Renders (coach trainers), Petrie Obbema (activiteiten begeleiding).

We zijn met het nieuwe bestuur gestart met het bedenken van nieuwe leuke activiteiten voor onze leden. Daarnaast hebben ook leuke ideeën om een frisse wind te laten waaien door onze vereniging. Natuurlijk willen we nog jaren doorgaan met dansen, maar dan onder een nieuwe naam. Vanaf heden zullen wij daarom doorgaan onder de naam DNC Dance!

Wij hebben er heel erg veel zin in om onder deze naam verder te gaan en nog jaren samen met al onze huidige en toekomstige leden te dansen en op te treden!

DNC Dance