Er is weer hard gewerkt in de kerk door de vele vrijwilligers. Louis Swinkels had de eer om de “bloemenmeisjes” van de kerk te mogen bezoeken. Gewapend met niet alleen appelflappen, maar ook warme worstenbroodjes togen hij en de spiksplinternieuwe bode  Paul naar Lierop. Hij vertelt verder…

“De prachtige kerk en Kerstboom buiten kwamen ons tegemoet. Binnen een drukte van belang. De kerststal was al eerder opgebouwd, maar nu dan de final touch. Mooie takken, kerstballen en allerlei versieringen werden door de zeer enthousiaste dames aangebracht en gedecoreerd. Onder toeziend oog van meneer Pastoor en de Koster ging alles goed. Ook Ton van Schalen was er bij, maar ja, die is er altijd bij waar het gezellig is. De worstenbroodjes vielen goed in de smaak en de appelflappen waren voor ‘straks’ bij de koffie.

Dames, bloemenmeisjes, chapeau hoe jullie het weer voor elkaar hebben gekregen. Helaas dit jaar wat minder mensen in de kerk, daarom wat extra foto’s van jullie. Hartstikke schòn en gaaf dat jullie dit elk jaar doen.

En dan de 50 Kerststerren die aangeboden worden door Bloemenhandel Jack van Vlerken. Prachtig en wat een mooi gebaar 💚. Als alle mensen zo dachten Jack, dank je wel!!

Iedereen hele fijne Kerstdagen gewenst.
Loop eens in Lierop de kerk binnen. Een genot om rond te kijken!!

Foto’s van Louis Swinkels en Ton van Schalen zijn in onze slapgalerij zien.