“It giet oan!”, “It giet njet oan!”, ‘It giet toch ’n bietje oan!”, we hebben al heel wat slogans de lucht in geschoten dit carnavalsseizoen. Maar van deze leus weten we zeker dat ie blijft staan: “CV de Kaauw Voetjes gaan ‘oanline’ ”, en dat kan en mag altijd! Wij brengen dit jaar weer de Bonte Avond bij de mensen thuis. Tevens is vanaf vandaag op onze website een goed gevulde webshop te vinden met o.a. heerlijke Bonte Avond Borrelpakketten.

Op vrijdagavond 18 februari komen er weer 2 gloednieuwe Bonte Avond Compilatiefilms, samengesteld door Peter Maas, online. Natuurlijk zijn die Bonte Avonden thuis niet geslaagd zonder zo’n lekker Kaauw Voetjes Borrelpakket. Bestel de pakketten via onze kakelverse webshop op www.kaauwvoetjes.nl/shop. De pakketten worden dan op vrijdag 18 februari bij je thuis bezorgd.

Ook kun je supervette Kaauw Voetjes merchandise pakketten bestellen: een kinderpakket om al in de carnavalsstemming te komen en een versierpakket om je huis mee in Kaauw Voetjes sferen te brengen. Verder nog een supermooie vlag met ons knallende nieuwe logo.

Geen vlaggenstok(houder)? Geen probleem! Ook die verkopen we. En als je nou ook kaauw of linker hèndjes hebt is er onze eigen Danny Veera klus-service om de vlag voor je te installeren. Surf dus snel naar https://kaauwvoetjes.nl/shop/ en plaats je bestelling(en)!

Namens de Kaauw Voetjes
Jan van Lieshout jr