In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie eindigde de Lieropse confrontatie om de laatste plek tussen Van Gennip en Topparty in een 5-2 winst voor Van Gennip. In de 6e minuut opende Thijs Meeuws de score voor Topparty. Twee minuten later trok Tim van Lieshout de stand gelijk, 1-1. Beide teams deden er alles aan om deze wedstrijd te winnen. Met een schot in de korte hoek van Kevin Geerts kwam Van Gennip in de 25e minuut op voorsprong, 2-1. Na het goed toepassen van de voordeelregel kon Maarten van den Einden er in de 23e minuut 3-1 van maken. In deze fase van de wedstrijd had Topparty het meeste balbezit en bleef Van Gennip gevaarlijk met counters. In de 28e minuut maakte Tim van Lieshout er met zijn 2e treffer 4-1 van. Een minuut later werd het na het benutten van een strafschop door Ralf van de Laar 4-2. In dezelfde minuut was Tom Raijmakers er als de kippen bij om de eindstand op 5-2 voor Van Gennip te bepalen.

In de 2e klasse behaalde het Zunneke z’n eerste zege door met 4-2 van CuundersGlashelder te winnen. CuundersGlashelder speelde de hele wedstrijd met een man minder. In de 9e en 21e minuut schoot Mathijs Peters de 2-0 voorsprong binnen voor het Zunneke. Drie minuten later maakte Martien van Heugten er 3-0 van voordat Dirk van Eijk weer twee minuten later voor CuundersGlashelder wist tegen te scoren, 3-1 In dezelfde minuut schoot Jeroen Knoops snoeihard in de rechter bovenhoek raak, 4-1. In de slotminuut gaf Dirk van Eijk de uitslag een beter aanzien voor zijn team, 4-2.