Wie komend seizoen dichtbij huis het theater wil bezoeken kan a.s. zondag 18 september een voorproefje krijgen tijdens de grote Open Dag in de Ruchte.

De Ruchte is dè plek in de gemeente Someren waar ontmoeting, beleving, ontwikkeling, verbinding en onderneming samenkomen. Zondagmiddag openen ze alle deuren en laten ze zien wat ze allemaal in huis hebben.

Tijdens deze Open Dag zijn er diverse workshops, een informatiemarkt en je kunt als vanouds ook cultureel genieten van uiteenlopende optredens van professionele artiesten en lokale helden! Een programma dat bij en jong en oud in de smaak zal vallen.

Workshops
Op de Open Dag zijn er allerlei gratis workshops te volgen, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen. Denk hierbij aan een workshop reanimeren, workshop instrument bespelen, workshop radio maken, workshop yoga en een workshop vloggen. De komende weken maken we alle workshops en de tijdsplanning bekend.

Informatiemarkt
Tijdens de middag is er een doorlopende informatiemarkt in de foyer. Maak kennis met de verenigingen, bedrijven en instellingen die al jarenlang in de Ruchte gevestigd zijn. Ga in gesprek, stel je vragen en laat je informeren.

Optredens
Neem plaats in de theaterzaal en laat je verrassen door Somerense artiesten en voorproefjes van professionele artiesten uit het komend theaterseizoen. Onder andere deze artiesten komen in 20/30 minuten hun kunsten vertonen.
•        Muziekvereniging Somerens Lust
•        Cabaretgroep Beperkt Houdbaar – hét hoogtepunt van de Open Dag. Deze professionele cabaretiers komen een gratis voorproefje geven van hun show op 14 april in de Ruchte. Meer info..

Voor de kinderen
Ook aan de kleinste is gedacht;
– Laat je in stijl schminken
– Doe mee met de kleurwedstrijd en maak kans op 4 vrijkaarten voor de voorstelling van Juf Roos, 2 vrijkaarten voor Meneer Monster en 2 vrijkaarten voor De Grote Pepernotenshow. Lees meer.
– Er is genoeg lekkers verkrijgbaar

Onder andere met: Muziekvereniging Somerens Lust, ONIS Welzijn, Peelpioniers, EBHO Someren, Mannenkoor de Nachtegaal, KBO Someren (activiteiten: bridgen, sjoelen, koersballen enz.), ORO Medialab, Biljartclub Veteranen, Bridgeclub Briso, Muziekmaatjes, TussendORO en SIRIS.

Kom gezellig samen ontmoeten, beleven, ontwikkelen, verbinden en ondernemen. De hele familie is van harte welkom en de entree is gratis. Natuurlijk zorgen de medewerkers van TussendORO voor heerlijke hapjes, geserveerd met een brede glimlach.

Zie HIER eventueel ook programmering en meer info.

Zet het in je agenda:
18 september 2022 – 13:00 – 17:00 uur