In de eerste klasse van de zaalvoetbalcompetitie waren CuundersGlashelder en Topparty aan elkaar gewaagd. In de 18e minuut kwam CuundersGlashelder door een puntertje van Nick Michiels op 1-0. Twee minuten later schoot doelman Koen Hendrikx voor Topparty van afstand de 1-1 in de kruising. Zijn collega doelman Jordy van Neerven schoot in de 24e minuut CuundersGlashelder naar de 2-1 winst.

In de 2e klasse lieten LeenenRegiobank en ISM een leuke wedstrijd zien. In de 16e minuut kwam ISM op 0-1 door een diagonaal afstandsschot van Tijn van Nuenen. LeenenRegiobank moest alle zeilen bijzetten en met enig geluk verdween een schot van Sander Gerritsen in de 25 minuut in het ISM-doel, 1-1. Een verrassend afstandsschot van Stan van Wetten van LeenenRegiobank velde het vonnis over een goed spelend ISM, 2-1.

Chris Bernards werd de man van de wedstrijd bij Egelantier tegen het Zunneke. In de 1e minuut startte hij van achteruit een solo en rondde deze af met en harde schuiver, 1-0. In de 11e minuut bepaalde hij de uitslag op 2-0 door een hoger aangespeelde bal met de buitenkant voet voorbij de doelman te tikken.