In de 1e klasse van de zaalvoetbalcompetitie opende Ralf van de Laar in de 9e minuut de score voor Topparty tegen Kanters. Nog geen minuut later stond het 2-0 door een eigen doelpunt van Willem van den Broek door een misverstand met zijn doelman. Hidde Maas zorgde in de 16e minuut voor 3-0 na een 1-2tje met Marcel Hurkmans en in de 17e minuut voor 4-0 na een schot uit de draai. Nadat Bert Meeuws er in de 22e minuut 5-0 van had gemaakt verkleinde Geert Blommers 2 minuten later de achterstand tot 5-1. Niet voor lang want meteen hierna schoot Ralf van de Laar de 6-1 binnen. Willem van den Broek maakte er drie minuten voor tijd 6-2 van. Het slotakkoord was voor Hidde Maas die met twee treffers in de 28e en 29e minuut zijn totaal in deze wedstrijd op 4 doelpunten bracht, 8-2.
Hurkmans was gelukkiger in het afmaken van kansen tegen GIJS. Beide teams kregen voldoende kansen om te scoren. Doelman Lars van Grotel van Hurkmans stond goed te keepen. Zijn collega Dirk Acda schoot van afstand hard tegen de lat. In de 11e minuut zorgde Tom Raijmakers voor de 1-0 voor Hurkmans en in de 17e minuut bepaalde Ralf Hurkmans met zijn treffer de uitslag op 2-0.
Het Zunneke begon goed tegen LeenenRegiobank. Harry Maas schoot vanaf de 10-meterlijn hard de 1-0 binnen voor het Zunneke. Een minuut later stond het weer gelijk toen Sander Gerritsen snoeihard via de onderkant lat raak schoot, 1-1. In de 8e minuut maakte Marcel Thijssens tot zijn grote vreugde van dichtbij zijn eerste doelpunt in deze competitie, 1-2. In de slotminuut verraste Rob Nijssen de gelegenheidsdoelman Freddy Lodewijks van het Zunneke door van eigen helft in het verlaten doel te schieten, 1-3, tevens eindstand.