In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie bood Topparty goed tegenstand aan Bij Willem maar verloor met 1-3. Na de 1-0 voorsprong van Bij Willem in de 17e minuut kapte Hidde Maas een minuut later zijn tegenstander uit en schoot de 1-1 binnen. Nog in dezelfde minuut kwam Bij Willem weer op voorsprong, 1-2. In de 24e minuut tikte Hidde Maas na een actie de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman, 1-3 voor Bij Willem.

CanadeesMarkBerkers had totaal geen moeite met Van Gennip. Na een 2-0 achterstand scoorde Bart van Lierop in de 9e minuut via de doelman de 2-1. In de 30e minuut bij een 8-1 achterstand bepaalde Chris Filippini de uitslag op 8-2.

Rode lantaarndrager het Zunneke bood goed tegenstand aan koploper Ons Café. Tot de 25e minuut was het 3-3, waarna Ons Café uitliep naar de 5-3 zege. Voor het Zunneke scoorde Michiel Peters drie keer.

Educontract speelde een prima partij tegen Uncle Buck. Vooral de laatste 10 minuten waren duidelijk voor Educontract. In de 22e minuut stond het nog 2-2. In de slotfase wist Educontract het doel van Uncle Buck nog 4 keer te kraken. Voor Educontract scoorden Axel van den Biggelaar (3x), Daan Hooglugt (2x) en aanvoerder Stef van den Wijnboom, 2-6.

Met een hattrick van Ralf Hurkmans in de 4e en 2x 8e minuut stond Hurkmans op een 0-3 voorsprong tegen CuundersGlashelder. Beide teams kregen vervolgens kansen om te scoren maar dat bleef uit tot de 26e en 27e minuut toen doelman Sjoerd Hooglugt twee keer geklopt werd, 2-3. De laatste 3 minuten werden nog spannend maar het bleef bij 2-3 voor de tot op heden ongeslagen medekoploper Hurkmans.