Tijdens de katersessie in Nirwana zijn gisteren op Nieuwjaarsdag de eerste 5 namen bekend gemaakt voor Nirwana Tuinfeest op 10, 11 en 12 augustus.

My Baby is een blues- en funktrio dat bestaat uit de Nederlandse broer en zus van Dyck en Nieuw-Zeelandse gitarist Johnson. Dit trio is hard aan de weg aan het timmeren na hun laatste album Prehistoric Rhytm. 

Een oude bekende van Nirwana Tuinfeest in een nieuw jasje: Anneke van Giersbergen, zangeres van The Gathering, komt met haar nieuwe band Vuur naar Nirwana Tuinfeest!

Wat een zekerheid is dit jaar is dat Kraantje Pappie een feestje gaat bouwen! De Hiphopper komt pompen op Nirwana Tuinfeest! 

Mooon, jawel met 3 o’s, is een bluesrock-band uit Aarle-Rixtel en staat dit jaar in Lierop op de planken. Hun debuutalbum Mooon’s brew kwam in 2017 uit. 

De laatste naam is zeker niet de minste. Uit de as van John Coffey is de punkrock band Tusky herrezen en zij spelen dit jaar op Nirwana Tuinfeest!

Er zullen de komende weken en maanden nog vele – 25 – namen volgen!!

De voorverkoop van Nirwana Tuinfeest 2018 is per direct gestart en kaarten kunnen gekocht worden via deze link! De prijzen voor de verschillende entreekaarten zijn ook dit jaar niet gestegen!

Ook dit jaar is het mogelijk om consumptiemunten tegen een gereduceerd tarief te kopen in de voorverkoop. Een munt kost in de voorverkoop € 2,25 en tijdens Nirwana Tuinfeest op het festivalterrein € 2,50. 

Zie ook de trailer van de eerste 5 namen.

Voor meer info check: www.nirwanatuinfeest.nl