Het idee om een oproep te plaatsen voor een muzikaal optreden binnen de coronaregels werd onlangs geopperd door de vrijwilligers van het park toen ze weer eens “schoongemaakt” hadden. Mariëtte Kroon en Martien Naus, vonden het als EmenEm een geweldig idee en daarom waren ze afgelopen zondag te zien en te horen met “’n schon muziekske” waarvan een tachtigtal belangstellenden genoten (en daarbij hebben we de mensen die vanuit hun terrassen op Henricushof genoten nog niet eens meegeteld). Maar liefst 1,5 uur zorgde EmenEm voor mooie liedjes van o.a. Gerard van Maasakkers, Boudewijn de Groot, Fungus, Cornelis Vreeswijk en tot slot zelfs nog ’n Belgisch setje. 

Het oorspronkelijke idee om op ’t plateau op te treden werd ingeleverd voor een optreden onder een grote beuk omdat daar wel volop ruimte was om daar waar nodig afstand tot elkaar te bewaren.

Mede namens de belangstellenden bedanken we Martien en Mariëtte voor hun mooie optreden. 

Mochten er nog geïnteresseerden te zijn om iets creatiefs te brengen op dezelfde locatie dan laat het maar weten via nieuws@slaponline.nl. Natuurlijk blijven alle regels van het RIVM ook hier gelden.

De foto’s kregen we van Peter van Schalen.

Zie hieronder een deel van het laatste nummer van EmenEm.