We zijn blij en trots dat we weer een nieuwe explorer groep kunnen oprichten binnen Scouting Lierop. Door het enthousiasme van een aantal kinderen en een groepje leiding is het ook voor kinderen boven de 16 jaar nog mogelijk om lid te blijven/worden van Scouting Lierop.

Explorers bepalen, in overleg met de leiding, helemaal zelf wat ze bij iedere bijeenkomst gaan doen. Houden ze een spellenavond, gaan ze samen bowlen, ondernemen ze een flinke hike of organiseren ze een quiz? In overleg kan alles. Ook de momenten van samenkomen gaan in overleg (meestal 2 zaterdagen per maand). De explorers gaan 1 keer per seizoen op weekend. Het zomerkamp valt vaak samen met het kamp van de scouts in de eerste week van de zomervakantie.

Kinderen die lid zijn van onze explorer groep worden regelmatig gevraagd om te helpen bij activiteiten van onze andere groepen. In het verleden stroomden zij ook vaak door als leiding bij onze bevers en welpen.

Voor wie? Kinderen van 17 t/m 19 jaar oud.

Heb je interesse om lid te worden? Ken je mensen die interesse hebben om lid te worden? Laat het ons weten via het onderstaand mail adres.

Je mag deze inhoud delen met vrienden, kennissen, en familie!

Contactpersoon Explorers:
explorerslierop@hotmail.com

Groetjes,
Ralph Bekx