Laden Evenementen

Deze zaterdag is het zo ver, Nirwana’s Brrrltuin! Vanaf 15:00 openen onze deuren en ben je welkom in ons winterparadijs. Daar treden de hele dag de beste coverbands op. Verwacht dus enkel hits van U2, Coldplay, Foo Figters, Amy Winehouse en velen anderen. Dat allemaal gespeeld door topbands als The Bacon Factory, Taper Pace en Koppien!

Ook tussen de bands door is er geen tijd om stil te staan. DJ’s Sympthom en Tommix draaien namelijk de hele dag voetjes van de vloer. Nadat The Bacon Factory haar laatste set heeft gespeeld zal Sympthom de muziek nog een laatste keer voor zijn rekening nemen en eindigen we de dag met één groot feest!

Nirwana zal voor deze gelegenheid volledig worden omgetoverd tot winterparadijs vol met sneeuw en kerstbomen. Daarnaast is er een extra speciaalbier bar waar de lekkerste Tripels, Blondjes IPA’s en meer worden uitgeschonken. Maar dat is zeker niet alles! Onder ons verwarmde afdak aan de achterzijde is er plek om een heerlijk hapje te eten en even tot rust te komen.

Al met al dus een dag vol feest, plezier en gezelligheid die je niet kunt missen! Koop daarom nog snel jouw ticket via www.nirwana.nl/tickets

PS Kan je nu helemaal geen genoeg krijgen van Nirwana’s Brrrltuin? Deze vrijdag vind al de Pre-Party plaats! Met de beste DJ’s uit het Nirwana verleden gaat de dansvloer al een dag eerder open. Zij draaien alleen de allerbeste 80’s platen. Ook voor deze avond zijn tickets te koop via www.nirwana.nl/tickets, wij zien jullie graag dit weekend!

Frenk Mennen
namens Nirwana

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!