Laden Evenementen

Marieke Linders stuurde ons de agenda van de jaarvergadering van de Stichting Belangengroep Lierop die a.s. donderdag 6 juni van 20.00 tot 22.00 uur wordt gehouden in de Vurherd.

1.  Opening en welkom

2.  Ingekomen stukken en vaststellen agenda

3.  Actie/besluitenlijst vergadering 7 maart jl.

4.  Presentatie ‘onweerstaanbaar Someren’
–   ‘Onweerstaanbaar Someren’ is een project met als missie Someren klimaatbestendiger te maken. Door samenwerking van gemeente, waterschappen, inwoners en bedrijven wil het project Someren en haar inwoners beter bestand maken tegen periodes van extreme warmte, droogte en wateroverlast. Het project heeft ook tot doel om de water- en bodemkwaliteit te verbeteren. In een presentatie van 20 minuten zal Dick Bakker, Adviseur Water en Riolering van de gemeente Someren ons informeren over het project.

5.  Mededelingen betreffende:
–   Drieslotenveldje; de werkgroep heeft aangegeven te willen stoppen en het Drieslotenveldje weer over te dragen aan De Belangengroep.
–   Dorpsgesprek; op dinsdag 11 juni staat er een dorpsgesprek gepland met burgemeester en wethouders van de gemeente Someren. Zie de uitnodiging hiervoor die u bij deze agenda ontvangt. We willen tijdens de vergadering mededelen welke punten op de agenda staan voor het gesprek.
–   Wocom; op 23 mei jl vond een gesprek plaats met Wocom naar aanleiding van de gebiedsvisie en de communicatie omtrent Henricushof.
–   Subsidie Tour dur Lierup; dit evenement ontvangt dit jaar €500 subsidie van Belangengroep Lierop.
–   Benoeming nieuwe voorzitter Beheersgroep: Jan Willem Neervens

6.  Jaarrekening 2017

7.  Sociaal jaarverslag

8.  Naamsverandering

9.  Statutenwijziging

10. Rondvraag

 

Share This Story, Choose Your Platform!