Laden Evenementen

Boy’s Street Food heeft de handen ineen geslagen met toneelvereniging De Donck en de Somerense bierbrouwer Eeuwig Zonde. Samen organiseren zij op 14 en 15 augustus een buitenbioscoop.
Op vrijdag is de met vier Oscars bekroonde film (waaronder beste film) Parasite te zien bij De Donck.
Op zaterdag is het de beurt aan de romantische film A Star Is Born van regisseur Bradley Cooper waarvoor hoofdrolspeelster Lady Gaga een Oscar kreeg voor beste song.

Deze culturele avond op het terrein van De Donck in Someren wordt tevens een culinaire avond. In het ticket is namelijk ook een speciaal-bier- of wijnarrangement inclusief. Ook is er een alcoholvrije optie.Voor het speciaal-bierarrangement heeft onze chef kok de verschillende borrelhapjes perfect afgestemd samen met de deskundige van Eeuwig Zonde. U kunt dus volop genieten van de film terwijl ook de smaakpapillen verrast zullen worden!

De ticketprijs per persoon is 25 euro inclusief vier drankjes en bijpassende hapjes.

Omdat wij het belangrijk vinden dat u lekker zit is het de bedoeling dat u zelf een stoel meebrengt naar het terrein van De Donck aan de Doncksedreef 3 in Someren.

Aanvang van beide films is 21.30 uur. Het terrein is open vanaf 21.00 uur. Wij zullen ons houden aan de richtlijnen van het RIVM waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd zal worden.
U mag natuurlijk wel met een huishouden bij elkaar zitten. 

Kijk voor kaarten op https://boysstreetfood.nl/#tickets en scrol helemaal naar beneden!!

Boyke

Share This Story, Choose Your Platform!