Laden Evenementen

Jo Reijnders, secretaris van de Koepelzangers stuurde ons onderstaand bericht…

‘Soms komen ideeën zo maar op en wil iedereen er vrijwillig aan meewerken. Dat is het geval bij de culturele middag in De Vurherd in Lierop. Vrijdagmiddag 27 maart is de datum en de middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. De grote zaal is al om 13.00 uur open.

Wie doen er aan mee? 
Op muzikaal gebied: De Trekzakken, EMenEM, De Buurmannen en De Koepelzangers. Maar er is meer: Oud-huisarts Ferd Raaijmakers zal wat meer vertellen over wat muziek en het samen musiceren of zingen met een mens doet. Ben van Bussel presenteert ‘Helden van toen’; hij zal ook deze middag presenteren. De totale organisatie is in handen van De Koepelzangers.

Een unieke kans met name voor 55-plussers in Lierop om eens mee te maken wat Lierop op cultureel muzikaal gebied zoal te bieden heeft.  Er is natuurlijk nog meer, nog meer koren bijvoorbeeld maar dan komen we in één middag tijd te kort. De rode draad die door deze middag loopt is en blijft de muziek. Gemeenschapshuis De Vurherd is gelegen aan de Offermansstraat 10 in Lierop. Belangstellenden uit omliggende dorpen zijn ook van harte welkom’.

Share This Story, Choose Your Platform!