Laden Evenementen

Rotaryclub Deurne-Asten-Someren organiseert een dienstenveiling ter ondersteuning van Stichting ‘Liever in Lierop’. De stichting, opgezet door ouders van kinderen met een beperking, heeft aan de rand van het dorp een boerderij gekocht aan de Laan ten Boomen. Aan deze oude weg van Lierop naar Asten, behorend bij de gemeente Someren, ligt het huis dat is bedoeld voor twaalf jong volwassenen die alleen met voldoende begeleiding kunnen wonen.

Naast twaalf studio’s en gezamenlijke ruimtes komt er een ontmoetingsruimte die voor iedereen ‘open’ is, met name voor de inwoners van het dorp Lierop. Er zullen allerlei activiteiten worden georganiseerd, zoals spelletjesavonden en gezamenlijke maaltijden. De dorpsgenoten kunnen ook gewoon binnenlopen voor een kop koffie.

De verbouwing is na de zomer klaar, maar…
Er is ook een tuin die opnieuw moet worden aangekleed met tuinmeubels, lampen, planten en gereedschap dat moet worden gekocht. Rotaryclub DAS wil hier graag bij helpen!

Op 31 mei 2024 veilt Rotaryclub Deurne-Asten-Someren meer dan 70 diensten. Deze diensten zijn verzameld door leden van de Rotary en door mensen van de stichting Liever in Lierop. Als veilingmeesters fungeren de welbekende cabaretier Rob Scheepers en Rotarian Geert van den Boomen. Rond 19.30 uur worden de eerste kavels te koop aangeboden.

Waar kun je op bieden?

Altijd mee willen vliegen in een privévliegtuig? Dan is hier je kans.
Of word je liever naar het vliegveld gebracht om naar je vakantiebestemming te gaan? Misschien zoek je het liever dichter bij huis. Dan is er een rondleiding door Asten met gids een goede keuze. Je ziet dingen waarbij je nog nooit hebt stilgestaan.
Wat dacht je van een champagne-ontbijt in een bos op een mooie zondagmorgen?
Rijd je graag motor? Dan is een begeleide motortocht door de Eiffel iets voor je.
Een fietstocht door Maastricht onder leiding van een gids hoort ook tot de mogelijkheden.
Kortom, we hebben allerlei diensten verzameld.

Het programma loopt tot circa 22.30 uur met daarna de mogelijkheid nog gezellig na te praten. De ontvangst is vanaf 19.00 uur in Gemeenschapshuis De Vurherd.

Het digitale programmaboekje met daarin alle diensten is te verkrijgen via: rotaryclubdas01@gmail.com.
Nadere informatie kan worden verkregen bij Marjan Slob, voorzitter van Rotary Club Deurne-Asten-Someren, M.: 06-30261274.

Share This Story, Choose Your Platform!