Laden Evenementen

Eurosjopper, ooit begonnen in de wei bij Peter Hurkmans achter het huis op de Kromvenweg, is nog steeds het meest unieke festival van Nederland en dat komt door het concept: VAN, VOOR en DOOR bands.

Het principe is heel simpel: Iedereen die op het festival speelt krijgt een aantal kaartjes om aan vrienden en bekenden uit te delen. Iedereen die aanwezig is levert een bijdrage en feesten maar! Ieder jaar wordt er gestreden om de “Rinus Hurkmans Wisseltrofee” voor de beste cover. De winnende band is het jaar daarop verzekerd van een plaats op het festival en verdient een plaats op Nirwana Tuinfeest.

Alle vrienden van artiesten betalen dit jaar € 35,-. Zowel de artiesten als fans kunnen hun toegang verzilveren door het kaartje te activeren en te betalen via www.eurosjopper.nl. Na activatie van je ticket krijg je het toegangsticket digitaal toegestuurd. Daarmee ben je verzekerd van een hele dag Eurosjopper, inclusief drank!

Het festival begint op zaterdag 15 juni om 11.30 en sluit om 00.00 uur.
Toegang vanaf 18 jaar.

Er spelen in totaal 29 bands. De bands op het hoofdpodium krijgen 20 minuten om te spelen en er is 15 minuten om te wisselen. En op het podium in de tent krijgen de bands 15 minuten om te spelen. Zie HIER het programma.

Zie eventueel hieronder ook de filmimpressie van vorig jaar en de foto’s die Peter Maas namens slaponline maakte.

Share This Story, Choose Your Platform!