Laden Evenementen

Het vorige echte Eurosjopper Festival was in 2019 maar toen kwam Corona! In 2020 werd er op de dag dat ‘eigenlijk’ het festival plaats zou vinden live ’n ‘Eurosjopper Sjow’ uitgezonden op Siris om het Eurosjoppergevoel niet te verliezen en vorig jaar werd een mini Eurosjopper Tuinfeestje voor max 750 bezoekers bij Nirwana gevierd. Hoe mooi is het dan dat het nu weer ‘volle bak’ kan!

Eurosjopper, ooit begonnen in de wei bij Peter Hurkmans achter het huis op de Kromvenweg, is inmiddels het meest unieke festival van Nederland en dat komt door het concept:  VAN, VOOR en DOOR bands.

Iedereen vanaf 18 jaar betaald €30,- incl. drank en daarvoor mag je als uitgenodigde band een setje spelen of als bezoeker luisteren naar de bands en andere muziekstijlen, ouwehoeren met de vele bekenden die je zeker tegenkomt en genieten van de prima sfeer die er altijd hangt. De tickets zijn te verkrijgen via de bands of de organisatie.

Meer dan 100 bands hebben zich weer aangemeld voor deze editie en daarvan is een keuze gemaakt voor 29 bands die op gaan treden op een van de twee podia op het traditionele festivalterrein bij de blokhut.

Ook deze keer wordt er weer gestreden om de Rinus Hurkmans Wisseltroffee. Deze wisseltroffee wordt uitgereikt aan de band die op het hoofdpodium het beste de via poll gekozen artiest heeft weten te coveren. Dit jaar is dit Runnin’ With The Devil van van Halen. De winnende band mag op vrijdag het Nirwana Tuinfeest openen.

Wij wensen iedereen veel plezier!

Zie eventueel de foto’s van de 2019-editie in onze slapgalerij.

Share This Story, Choose Your Platform!