Laden Evenementen

Het festival duurt van zaterdag 24 juni 2023 van 11.30 uur tot 00.00 uur.

Eurosjopper, ooit begonnen in de wei bij Peter Hurkmans achter het huis op de Kromvenweg, is nog steeds het meest unieke festival van Nederland en dat komt door het concept:  VAN, VOOR en DOOR bands.

Het principe is heel simpel: Iedereen die op het festival speelt krijgt een aantal kaartjes om aan vrienden en bekenden uit te delen. Iedereen die aanwezig is levert een bijdrage en feesten maar! Ieder jaar wordt er gestreden om de “Rinus Hurkmans Wisseltrofee” voor de beste cover. De winnende band is het jaar daarop verzekerd van een plaats op het festival en verdient een plaats op Nirwana Tuinfeest.

Alle artiesten betalen maar 18, – en voor vrienden wordt er € 35,- in rekening gebracht. Zowel de artiesten als fans kunnen hun toegang verzilveren door het kaartje te activeren en te betalen via www.eurosjopper.nl. Iedereen betaalt een bijdrage, dus ook de bands, de organisatoren en vrijwilligers. Dit is voor de drank. Toegang is vanaf 18 jaar.

Eten wordt als vanouds verzorgd door Scouting Lierop en zit niet bij de entree inbegrepen.

Er spelen in totaal 29 bands!!! De bands op het hoofdpodium krijgen 20 minuten om te spelen en er is 15 minuten om te wisselen. En op het podium in de tent krijgen de bands 15 minuten om te spelen.

Elke band dient ook om 11:30 aanwezig te zijn op het terrein, want om 12:00 wordt er d.m.v. loting de volgorde van het programma bepaalt.

Op beide podia is een backline aanwezig waar iedereen gebruik van moet maken. Eigen breakables en andere effect gerelateerde materialen mogen wel meegenomen worden.

Ook hebben we dit jaar weer een disco area tussen de bomen in het bos en kun je bij ‘De Hut’ genieten van LP’s en speciaalbier.

Wij wensen iedereen veel plezier!

Zie eventueel ook de website van Eurosjopper en de aftermovie van vorig jaar hieronder.

 

Share This Story, Choose Your Platform!