Laden Evenementen

Op 21 oktober organiseert Oranjecomité Lierop Halloween: Monster Mash. Een sfeervolle en huiveringwekkende avond op het Kerkplein in Lierop. Gedurende de avond beleven bezoekers diverse activiteiten, variërend in spanningsniveau. Hierdoor kies je zelf hoe angstaanjagend de avond wordt.

Er zullen twee spookhuizen zijn, namelijk ‘Labyrint’ en ‘Clown’. In ‘Labyrint’ zoeken bezoekers een weg naar buiten in een maïsveld dat overgenomen is door zombies. Bij ‘Clown’ werpen bezoekers een blik achter de schermen van een verlaten circus, waar angstaanjagende clowns de dienst uitmaken. Beide spookhuizen zijn gedurende de hele avond toegankelijk.

Er is ook gedacht aan bezoekers die minder van angst houden. Voor hen zullen er diverse activiteiten zijn, die op een later moment bekend worden gemaakt.

Het evenement is gratis te bezoeken tussen 19:00 uur en 23:00 uur. Er zullen munten verkocht worden, die gebruikt kunnen worden voor consumpties en toegang tot de twee spookhuizen. Reserveren is niet nodig.

Op het Kerkplein komt een fotolocatie en een bar, waar snacks en drinken gekocht kunnen worden.

De Koepelkerk zal voor deze avond speciaal uitgelicht worden.

Meer informatie is te vinden op halloweenlierop.nl. Bij vragen of opmerkingen is het mogelijk om de organisatie te bereiken via info@oranjecomitelierop.nl.

Oranjecomité Lierop
Roland van Rut

 

Share This Story, Choose Your Platform!