Laden Evenementen

Gezellig, warm en uitnodigend voor iedereen in Lierop!
Op 13 en 14 november kan iedereen in Lierop van 14.30 uur tot 17.00 uur De Huiskamer van Lierop in Henricushof komen aanschouwen. Na een fikse renovatie en nieuwe aankleding is de oude recreatiezaal nu een open ontmoetingsruimte; gezellig, warm en uitnodigend voor iedereen in Lierop. Ergens waar je ongeacht je leeftijd, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur een kopje koffie kunt drinken, een praatje kunt maken, de krant leest of samen een potje biljart of kaart. De gastvrouwen heten je graag welkom.

De ontmoetingsruimte maakt onderdeel uit van Steunpunt Plus van Stichting Dorpsoverleg Lierop. Het doel van Steunpunt Plus is om inwoners van Lierop zo lang mogelijk op een fijne en veilige manier in hun eigen omgeving te laten wonen. Sociale contacten zijn daarbij belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. Aan De huiskamer van Lierop zijn het eetpunt en activiteiten verbonden en is de dorpsondersteuner in de buurt.

Zonder de financiële ondersteuning van Oranje Fonds, Stichting Steun Welzijnszorg, Stichting Dr. Eijnattenfonds, ONA, VSBfonds, Kansfonds, Gemeente Someren, WoCom, Woningstoffeerder Janus van Eijk en de inzet van een enthousiaste groep vrijwilligers zou de realisatie van De Huiskamer niet mogelijk zijn geweest.

Openingsweekend
Data 13 en 14 november 2021
Tijd 14.30 – 17.00 uur
Locatie Henricushof, Offermanstraat 7, Lierop

Attentie: Houd rekening met een coronacheck aan de deur.

Annette Wilde,
Voorzitter Dorpsoverleg Lierop

Share This Story, Choose Your Platform!