Laden Evenementen

Van Wim Steenbakkers kregen we onderstaand bericht…

“Dit jaar bestaat IVN Asten-Someren 60 jaar. Daarom organiseert IVN op zondag 8 oktober van 13.00 tot 17.30 uur in en rond de Stulp een grote Natuurmanifestatie.

In de Stulp en op het buitenterrein vindt dan een informatie en activiteiten markt plaats voor jong en oud. Uiteraard presenteren verschillende werkgroepen van IVN zich. Maar ook zijn er een aantal groene partners zoals de gemeente Asten en Someren, waterschap Aa en Maas, Brabants Landschap, Agrarische natuurverenigingen, het Vogelasiel, Bijenhoudersvereniging Ambrosius , Molen den Evert, Hoop Heggen, etc.  met een stand aanwezig.

Bovendien kunnen de bezoekers de sterrenwacht bezoeken en is er een gezellig terras ingericht waar het gezelschap Sakkerdju voor de muziek zorgt.

Natuurlijk staat de natuur centraal tijdens deze manifestatie. De deelnemers en werkgroepen van IVN geven informatie over hun activiteiten op het gebied van natuur, biodiversiteit en duurzaamheid. Maar er is meer te beleven. Er is een markt met mooie natuurboeken, een tentoonstelling over de Eik én er zijn mooie natuurfoto ’s te bewonderen.

Maar vooral kunnen de bezoekers deelnemen aan een reeks activiteiten voor jong en oud.  Vogelhuisjes beschilderen, uilenballen uitpluizen, meedoen aan speurtochten of een spel, workshops natuurfotografie, planten herkennen met je mobiel; er is veel te doen en te beleven!

Voldoende aanleiding dus om met het hele gezin deze natuurmanifestatie te bezoeken!”

 

Share This Story, Choose Your Platform!