Laden Evenementen

Mannenkoor a Capella organiseert i.s.m. van Aerle Organisatieburo BV alweer voor de zevende keer deze Jaarmarkt. De voorgaande edities waren zeer zonnig en ook dit jaar pakken we weer uit.

Vanaf 10.00 uur is de Jaarmarkt open. Wederom honderdvijftig kramen zijn opgebouwd in de van Dongenstraat, Offermansstraat, Lijestraat en Hogeweg.

Voor diegene die nog een kraampje willen, er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven kan nog via www.vanaerlebv.nl, zie Jaarmarkt Lierop, of ga naar de website van A Capella via www.mannenkoorlierop.nl.

U kunt uw auto voor slechts €2.00 parkeren op het trapveldje, ponyveldje of op de vrachtwagenparkeerplaats nabij het viaduct. Onze mannen van het koor zullen u met plezier ontvangen.

Er is vermaak voor jong en oud, ook op het Horecaplein. Zo is er onder andere een springkussen voor de kleine rakkers. Het kerkplein in Lierop is omgetoverd tot een aantrekkelijk terras. Voor de vroege vogels staat de koffie met appelgebak klaar en natuurlijk kun je ook genieten van een ijskoud pilsje of andere drankjes.

Onze mannen van het koor bakken voor u de gehele dag overheerlijke hamburgers en braadworsten. En ook voor het Lierups Neutje moet u op het Horecaplein zijn.

Vanaf 12.00 uur starten we met entertainment op het plein. We zijn bijzonder blij dat we de Notoire Fanfare, hebben weten te strikken, met in hun midden o.a. clown Toon Maas (geboren en getogen in Lierop). Prikkelend muziektheater, verrassend en ontroerend, en met veel humor. Zij spelen maar liefst drie sets.

Daarnaast hebben we ook Blaas Vaak kunnen contracteren. Op hun eigen manier vertolken ze de meest bekende hits. Het publiek wordt omver geblazen.

Een programma om je vingers bij af te likken. Kom proeven en geniet op onze Jaarmarkt 26 mei 2024.

Erik Hesius
namens A Capella

Share This Story, Choose Your Platform!