Laden Evenementen

Mannenkoor a Capella presenteert op zondag 18 december 2022 om 20.00 uur in de Koepelkerk LEVENSLICHT. Een concert wat niet is te vergelijken met een traditioneel kerstconcert.

De ingrediënten van dit unieke concert bevatten een bijzonder kerstverhaal, verteld door Sandra de Vreede, met een duidelijke boodschap.

Verrassende solisten binnen het koor, verrassende solisten, Marly Minten en Aron, buiten het koor en een speciaal voor dit concert samengesteld gemengd blazers duo. Kortom, redenen genoeg om op zondagavond 18 december plaats te nemen in de banken van onze sfeervol aangeklede Koepelkerk.

In deze voor mannenkoor a Capella vertrouwde omgeving, willen zij hun muzikaliteit met vol enthousiasme presenteren aan het grote publiek.

Het repertoire wat zij op die avond ten gehore brengen is veelzijdig. Traditioneel (Stille Nacht), authentiek (Die Ehre Gottes aus der Natur) , vermengd met hedendaagse popsongs (Mad world, Ik ben maar een mens).

Dit alles onder bezielende leiding van onze dirigente Marion van Eijk.

Nieuwsgierig??!! Kom kijken en luisteren naar mannenkoor a Capella en geniet met volle teugen van LEVENSLICHT.

Entree is gratis! Kerstmis begint dit jaar al op zondagavond 18 december vanaf 20.00 uur, mannenkoor a Capella brengt hoop en laat het licht schijnen in ons hart.

Erik Hesius namens A Capella

Share This Story, Choose Your Platform!