Laden Evenementen

Van Toos Stienen kregen we onderstaand bericht…

Maandag 20 november komt Bart Duijmelinck ons iets vertellen over zijn bedrijf in olijfolie. Bart heeft als student International Business stage gelopen bij een olijfolieproducent in Andalusië.

Onder de indruk geraakt van de kwaliteit van deze olijfolie heeft Bart na zijn studie deze bijzondere olijfolie op de Nederlandse markt gezet. Samen met zijn zus Ilse wil hij ook ons laten genieten van zijn verschillende soorten olijfolie. Uiteraard is het ook mogelijk om deze avond een heerlijk fles olijfolie te kopen. Misschien een leuk Sinterklaas- of Kerstcadeautje. Afgerekend kan worden met pin of contant.

Na de pauze komen Maaike Leenen en Mieke Swinkels vertellen over het ontstaan van “Kei Gezellig”.

“Kei Gezellig” is een Zorgboerderij waar mensen dicht bij de natuur een dagbesteding vinden. Er wordt zorg en ondersteuning op maat geboden aan mensen met een sociale, lichamelijke of psychogeriatrische hulpvraag.

De zorgboerderij staat voor een warme en veilige plek. Maaike en Mieke geloven in de kracht van de natuur en activiteiten als middel voor een gezellige dag en niet onbelangrijk voor de ontlasting van de mantelzorger.

Maaike en Mieke nemen ons mee in de wereld van de dagbesteding.

De avond begint om 20.00 uur en is zoals altijd in de kantine van SV Lierop.

Bent u geen lid van de Vrouwen van Nu Lierop en vindt u het leuk om deze avond bij te wonen tegen een kleine vergoeding, neem dan contact op met Toos via; wijvrouwen.lierop@gmail.com.

Share This Story, Choose Your Platform!