Laden Evenementen

Het barst van het muzikaal talent in de regio. Dat blijkt wel weer, want de Live Centraal-band staat alweer voor de 8e keer op het podium! Ditmaal met ruim 30 zangers, zangeressen en muzikanten uit Someren en ook Lierop. Stuk voor stuk talenten die samen met de speciaal hiervoor opgerichte band een live muziekavond presenteren vol kneiters van hits.

Deze editie van Live Centraal vindt plaats in De Ruchte. Een prachtig podium waar we een dijk van een show neer gaan zetten. Voorgaande jaren was het programma altijd gekoppeld aan een thema. Om de mooiste nummers te kunnen maken, hebben we dat dit jaar losgelaten. Geen thema dus, maar een avond vol stadion-waardige muziek. Van The Killers tot Queen en van Typhoon tot Doe Maar.

Lokaal talent
Live Centraal is het podium voor lokaal muzikaal talent. Dit jaar doen er een recordaantal van ruim 30 talenten mee. We zien natuurlijk weer oude bekenden terug maar ook nieuwe gezichten betreden de bühne. Want, zoals gezegd, muzikaal talent te over en het is toch zonde als alleen de parkiet thuis hier van kan genieten? Helemaal tof, is dat niet alleen de microfoon wordt doorgegeven; ook de drumstokken en de gitaar worden bij sommige nummers door nieuw talent ter hand genomen.

Jazz Academy
Wat krijg je als je een goede band aanvult met goede blazers? Nou, dat dachten wij ook! Wij zijn dan ook erg in onze nopjes dat ook de Jazz Academy bij bijna de helft van de nummers te horen zal zijn.

Live Centraal band
Op het hoogtepunt in 2007 besloot de organisatie van het Summers Spektakel te stoppen met D’n Aovund um te Schruwwe / Smartlappenfestival. Het was tijd voor iets nieuws, iets verfrissends. Dit werd ‘Live Centraal’. Livemuziek door een speciaal hiervoor opgerichte band – muzikanten en backing vocals – met lokaal talent in de hoofdrol. Begin dit jaar is de Live Centraal-band al begonnen met repeteren en langzaam maar zeker werden die repetities uitgebreid met de zangers en zangeressen.

Kortom, een avondvullend programma op niveau, met kneiters van nummers en met volop lokaal, muzikaal talent. 

Zaterdag 18 november 2017 | De Ruchte
Deur open | 20.00
Aanvang | 21.00
Staanplaatsen | € 7,50 (vvk) / €10,- | inclusief consumptie
Balkonplaatsen | € 10,- | inclusief consumptie

Share This Story, Choose Your Platform!