Laden Evenementen

Van Erik Hesius kregen we onderstaand bericht…

“De Dinner-Show was al uitverkocht, maar ook de Lunch-Show, georganiseerd door mannenkoor A Capella op zaterdag 21 oktober 2023, is nu volgeboekt. Helaas kunnen we geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen.

A.s. zaterdag om 13.30 uur starten we met onze Lunch-Show, speciaal voor senioren en om 19.00 uur vindt onze eerste A Capella Dinner-Show plaats in De Ruchte te Someren.

In een werkelijk sfeervolle ambiance zullen alle gasten worden ontvangen door onze eigen mannen van A Capella. Eén ding is nu al zeker, het wordt een onvergetelijke happening!

Het is nog nooit vertoond dat tijdens een Dinner-Show de organiserende vereniging het eten, het entertainment op het podium én de bediening voor hun rekening nemen. Mannenkoor A Capella schrijft hiermee geschiedenis.

Naast het optreden van ons eigen mannenkoor, treden o.a. voor u op: De Buurmannen, Trio Verstappen, the Heuga Boys en Pete EastWood.

Aan tafel krijgen de gasten ’s middags een drie gangen menu en ’s avonds een vier gangen menu voorgeschoteld. Ons eigen koorlid Frans van Hoof heeft samen met z’n collega’s een voortreffelijk menu samengesteld. Geniet ervan!!!”

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!