Laden Evenementen

Unieke Samenwerking tussen Popkoor en Bigband!

Van Yvonne Neervens kregen we onderstaand bericht…

“Op zaterdag 14 oktober komen The Rolling Notes uit Asten en Stage Fright uit Lierop bij elkaar voor een bijzondere muzikale samenwerking. In de sfeervolle ambiance van Het Kwartier in Asten zullen beide groepen zowel individueel als gezamenlijk een gevarieerd repertoire ten gehore brengen.

Stage Fright, een popkoor met ruim 50 enthousiaste leden, staat bekend om hun veelzijdige repertoire. Onder leiding van dirigente Carolien van der Hulst en met ondersteuning van hun eigen combo, repeteren zij wekelijks in Lierop en verzorgen zij jaarlijks diverse sprankelende optredens. Van Adèle tot Muse, en van Blöf tot Billy Joel, weet Stage Fright het publiek te raken met hun performance.

The Rolling Notes, een gedreven bigband, staat onder de leiding van Wim van Osch. Wekelijks komen zij samen om te repeteren en zij treden gemiddeld zes tot acht keer per jaar op. Als onderdeel van Muziekvereniging Jong Nederland Asten, beheren zij geheel zelfstandig hun eigen optredens, repertoire en voorzieningen. Van opzwepende bigbandklanken tot aanstekelijke pop- en feestmuziek weten the Rolling Notes van elk optreden een feestje te maken.

Na de eerste ontmoetingen in november vorig jaar hebben de leden van beide groepen elkaars nummers met veel enthousiasme ingestudeerd. Tijdens gezamenlijke repetities is er hard gewerkt om een harmonieuze samensmelting van hun muzikale talenten te bewerkstelligen. Met meer dan 70 personen op het podium belooft dit een indrukwekkende uitvoering te worden. Verwacht nummers als “Uprising”, “Feeling Good” en “Multicolor” in een avond die u niet wilt missen.

De toegang is geheel gratis en de deuren openen om 19.30 uur!”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Namens Rolling Notes: Floris van den Elshout floris.van.den.elshout@groupm.com
Namens Stage Fright: Yvonne Neervens yvonneneervens@icloud.com

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!