Laden Evenementen

Carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes staan aan de vooravond van wel hele bijzondere onthullingen. De nieuwe hoogheden – welke inmiddels een jaar extra hun geheim hebben moeten bewaren – zullen dan eindelijk onthuld worden op zaterdag 12 november. Uiteraard zullen ook de nieuwe jeugdhoogheden bekend gemaakt worden op deze avond.

De avond – in de tot feesttent omgebouwde Vurherd – start om 18.30 uur met de Jeugd om daarna om 20.30 uur de beurt te geven aan de grote hoogheden.

De Kaauw Voetjes zullen zeer groot uitpakken in hun nieuwe locatie de Vurherd. Een speciaal in het leven geroepen feestteam heeft grootse plannen uitgewerkt om de Vurherd tot een ware carnavals-tempel om te bouwen. Bezoekers zullen de sfeer van een echte feesttent ervaren waardoor de start van het carnvalsseizoen niet beter kan beginnen.

Dit seizoen is gekozen voor het thema “Carnavalskrakers”. Binnen dat thema zal o.a. ook de onthulling plaatsvinden. Wie zullen toch de nieuwe regenten worden van de Kaauw Voetjes? De spanning begint nu toch echt enorm op te lopen.

Elke zaterdag om 11 over 11 wordt er een nieuwe hint bekend gemaakt. Naar aanleiding van deze hints zou het mogelijk moeten zijn om de nieuwe Prins of Prinses te kunnen raden. De tot nu toe bekend gemaakte hints zijn achtereenvolgens:

1. Drie
2. Vader
3. Pieter
4. Blaas
5. MB’s

Morgen, zaterdag 5 november, zal de 6e en tevens laatste hint bekend gemaakt worden. Zin om eens een gokje te wagen? Check dan de website www.kaauwvoetjes.nl/prinsenraden.

Dit beloofd een unieke avond te worden die je niet mag en wil missen!

 

Share This Story, Choose Your Platform!