Laden Evenementen

Het belooft vandaag een afwisselend en sportief geheel te worden met dank aan Leef Someren en een aantal enthousiaste Lieropse verenigingen. Wij nodigen iedereen daarom van harte uit om zondag mee te komen doen of te komen kijken.

Om 11.00 uur wordt de beweegroute symbolisch geopend door enkele kinderen van de Kinderraad met de onthulling van de eerste oefening, de warming up. Daarna kan iedereen meedoen aan de volgende sportieve activiteiten:
• Een stukje van de beweegroute in wording lopen en oefeningen doen onder deskundige begeleiding van Leef Someren.
• Sportief bewegen op muziek voor iedereen (ook zittend meedoen is mogelijk) met Maria van Gastel.
• Voetballen met smartgoals met SV Lierop.
• Korfbaloefeningen doen met Dakos.
• Jeu de boules wedstrijd met de KBO. Hiermee is een leuke prijs te winnen.
• Een Coopertest met TUF (Trim U Fit). Gedurende 12 minuten hardlopend of wandelend een zo groot mogelijke afstand proberen af te leggen. De totale loopafstand wordt bijgehouden, zodat iedereen na afloop zijn of haar conditie in een tabel kan aflezen. 
• Paintballen met Leef Someren op diverse targets (niet op elkaar!).

Verder zijn er stands met informatie over de Geluksroutes, Rijvereniging St. Jan Ruitertjes, 55+ bewegen en Dansgroep Démarrage.

In het vervolg van de week is er ook het nodige te doen. Zo biedt de KBO op maandag, woensdag en vrijdag de mogelijkheid om te jeu de boulen voor alle leeftijden, wordt er een Geluksroute gewandeld op zondag- en maandagmiddag en is het mogelijk om een kijkje te nemen op de trainingen van SV Lierop, Dakos, Démarrage en Tom dansconditie.

Voor een overzicht van alle activiteiten en tijden verwijzen wij naar het schema.
Hopelijk tot zondag!

Met sportieve groet,
Geert van den Heuvel
Namens werkgroepen Opvoeden en Opgroeien, Zorg en Dienstverlening van Dorpscoöperatie Lierop leeft.

Share This Story, Choose Your Platform!