Laden Evenementen

Op 5 april organiseert basisschool ‘t Rendal een sponsorloop voor Stichting CliniClowns Nederland. Alle leerlingen zetten zich op die dag in voor het bijzondere werk van CliniClowns.

Groep 1/2 start om 09.30
Groep 3/4 start om 09.50
Groep 5/6 start om 10.45
Groep 7/8 start om 11.05
Iedereen is van harte welkom om onze leerlingen aan te komen moedigen.

Met de opbrengst van deze sportieve actie kan CliniClowns nog meer zieke en gehandicapte kinderen laten lachen en even vergeten dat ze ziek zijn.

“Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen leren om iets goeds te doen voor anderen. En omdat we allemaal achter het werk van CliniClowns staan zijn we heel gemotiveerd om een mooi bedrag bij elkaar te lopen!”

De hele school in beweging voor een lach De sponsorloop wordt gehouden op het Zusterveldje naast de basisschool. De school maakt er een “cliniclowneske” en vrolijke actie van. De kinderen houden nog even geheim hoe het er allemaal uit komt te zien, maar het belooft een bonte en gezellige boel te worden.

De kinderen gaan vanaf vandaag, woensdag 22 maart, op zoek naar gulle sponsors.

CliniClowns
Jaarlijks zorgen 70 speciaal opgeleide CliniClowns voor afleiding en plezier bij meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen in ziekenhuizen, thuis, op scholen, bij instellingen en online.

Iedereen is van harte welkom
Alle sponsors en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de leerlingen tijdens de sponsorloop aan te moedigen. Want zo lopen de kinderen moeiteloos nog meer rondjes dan verwacht en maken we nog meer zieke kinderen blij!

Omdat we niet willen dat onze leerlingen rondlopen met geld hebben we de actie online gemaakt. De kinderen hebben dan ook een brief bij waarop een QR code staat die je kunt scannen zodat je online naar onze inzamelingsactie kan gaan.

Hierbij de link van de website.

Groetjes de Paaswerkgroep.

Onderstaande foto: sponsorloop ’t Rendal maart 2018.

Share This Story, Choose Your Platform!