Laden Evenementen

Beste kinderen en ouders van Lierop,

Dit jaar wordt de Toer dur Lierup van woensdag 26 t/m vrijdag 28 juni verreden. De Toer dur Lierup is een jaarlijks fietsevenement voor alle Lieropse kinderen tot en met groep 8.

Op woensdag kun je je vanaf 18.00 inschrijven en je rugnummer/helm ophalen bij de inschrijftafel in het speeltuintje van de Gildewijk. Natuurlijk mag je ook je eigen helm meenemen.                        

Iedere avond wordt er om 18.30 uur gestart aan het parkoers in de Gildewijk. Voor de kleine kinderen een klein rondje en voor de grotere kinderen is de ronde iets groter.                                                                           

De ijscoman en de loterij zullen niet ontbreken!

De kosten zijn € 3.50 per dag of 3 dagen voor € 9.00 (er kan gepind worden!).

Nadat je de eindstreep hebt gehaald, krijg je natuurlijk weer een bekertje ranja én iets lekkers.

Doe je alle dagen mee dan krijg je een mooi ready to race shirt van ons. En natuurlijk doe je dan ook mee in het algemeen klassement en ben jij wellicht de drager van het enige echte Toer dur Lierop-shirt! Maar natuurlijk is er ook dan nog een leuke verrassing voor iedereen.

We starten om 18.30 uur met de 0-3 jaar op driewielers, dan 0-3 jaar op tweewielers, daarna groep 1, groep 2, groep 3 en zo verder tot en met groep 8. Vanaf groep 3 is er een apart jongens- en meisjesklassement. Iedereen fietst op zijn of haar eigen fiets.

We nodigen alle kinderen uit Lierop uit deel te nemen aan de Toer dur Lierup zodat we van deze 57e (!) editie ook weer een mooi spektakel kunnen maken.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Sylvia Sijbers, telefoon 0615108878.

Sylvia Sijbers
namens organisatie

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!