Laden Evenementen

Vandaag presentatie ‘Veilig bankieren, bewindvoering en budgetbeheer’ bij Vrouwen van Nu

De avond begint om 20.00 uur in de kantine van Voetbalclub SV Lierop.

Meer weten over Veilig Bankieren?

Criminelen worden steeds inventiever. Zij bedenken steeds weer nieuwe manieren om de veiligheid van consumenten in gevaar te brengen. Op slinkse wijzen weten zij bankgegevens te ontfutselen en financiële schade aan te richten bij nietsvermoedende consumenten. Als Rabobank vinden wij het belangrijk om onze klanten te informeren over veilig bankieren. Adviseur particulieren Vanessa Spetgens-Bots van Rabobank Peelland Zuid laat u tijdens een presentatie zien wat de bank doet om de veiligheid van bankieren zo groot mogelijk te maken. Daarnaast vertelt zij wat u als klant kunt doen om veilig te bankieren. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: veiligheid rondom internetbankieren, mobiel bankieren, phishing, en skimming.

Na de pauze gaan we verder met Bewindvoering en Budgetbeheer.

Het helpen van mensen om geldzaken goed te regelen als ze dat zelf niet (meer)kunnen en waarbij kwaliteit leveren aan onze cliënten ons belangrijkste doel is.Dat doen we via bewindvoering of budgetbeheer. Ceelan Bewindvoering biedt ook budgetcoaching, budgetadvies of helpt bij schuldbemiddeling.Problemen met geld ontstaat vaak door persoonlijke problemen. Bijvoorbeeld door ziekte, na een scheiding, verlies van een baan, overlijden van een partner of door een verslaving. Maar ook zonder problemen wil het soms niet lukken om geldzaken goed te regelen.

Bewindvoering is een vrijwillige wettelijke maatregel bij een beschikking van de rechtbank. Wij beschermen en beheren uw vermogen. Wij helpen u met uw problematische schulden door aanmelding bij Gemeentelijke schuldhulpverlening. Is de schuldenlast zelf te dragen dan zal Ceelan Bewindvoering binnen uw budget betalingsregelingen treffen.

Wij werken als de klant dat wenst, samen met andere hulpverleners.

Landa Ceelen is benoemd door de Rechtbank Oost-Brabant en Rechtbank Limburg. Ceelan Bewindvoering is een onafhankelijke, professionele organisatie. Wij zijn aangesloten en volwaardig lid van de branchevereniging NBPB. Aangemeld bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).

Share This Story, Choose Your Platform!