Laden Evenementen

Veerle de Brouwer stuurde ons namens Wishful Singing onderstaande aanvullende informatie over hun optreden in onze Koepelkerk op zaterdag 17 december om 20.00 uur…

“Het is voor het eerst sinds drie jaar dat de zangeressen van Wishful Singing geen last hebben van de coronabeperkingen. Op kerstavond zitten ze weer aan tafel bij hun families in Nederland, Engeland, Duitsland en België maar voor het zo ver is mogen ze eindelijk weer kerstconcerten zingen. Voor Wishful Singing hoort Engelse koormuziek thuis in het rijtje met dingen die aan kerst dat speciale knusse gevoel geven: familie, licht, gezelligheid bij de kerstboom, sloffen aan, kopjes thee en kerstfilms kijken.

Het a-cappella-ensemble brengt een kerstprogramma met bekende en onbekende meesterwerken van Engelse bodem.Van middeleeuwse muziek die het ensemble tijdens hun ontdekkingstocht naar gregoriaanse muziek opspoorden, tot bekende traditionele liederen in bijzondere arrangementen van onder meer Benjamin Britten. Voor op en top Christmas cosiness wordt het publiek uitgenodigd om een aantal bekende carols mee te zingen terwijl zangeres Marleen van Os het kleine, handzame harmonium van Wishful Singing bespeelt. Waan je in een knusse huiskamer waar we samen zingen rond de kerstboom.

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de website van Wishful Singing”.

Share This Story, Choose Your Platform!