Laden Evenementen

In navolging op het succes van de Missa in Mysterium komt Wishful Singing met het initiatief “Vespers in Mysterium”, een volledig gezongen Gregoriaanse vesperdienst van ongeveer een uur. Op 7 maart vindt de première van dit programma plaats in onze prachtige Koepelkerk. De zangeressen van Wishful Singing treden internationaal op en verzorgden o.a optredens in het Concertgebouw, voor het Koninklijk paar en waren te gast op tv in het programma Podium Witteman en met Herman Finkers in De Wereld Draait Door.

Het Vespers Mysterium is een nieuw initiatief dat in Lierop zijn première beleeft. In delen van het Vespers Mysterium worden de aanwezigen betrokken. Daarom kunnen bezoekers vooraf aan het optreden deel nemen aan een workshop Gregoriaans zingen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Om organisatorische reden vragen wij belangstellenden hiervoor zich vóór 1 maart aan te melden per mail naar steenbakkerswmp@planet.nl.

Het programma is als volgt:
18.30 – 19.30 Workshop Gregoriaans zingen in de Koepelkerk
19.30                Kerk open voor publiek
19.45                Inzing-moment met voltallig publiek
20.00                Optreden
Na afloop is er gelegenheid tot napraten in de Vurherd.
De toegangskaarten kosten € 15,- (incl. deelname aan de workshop) en moeten digitaal besteld worden via DEZE link.

Om inwoners uit onze regio voorrang te geven bij de kaartverkoop treft U momenteel nog geen informatie over het optreden in Lierop aan op de site van Wishful Singing (www.wishfulsinging.nl).

Zie ook onderstaand interview dat Harrie van Horik enkele weken geleden had met Ferd Raaymakers

 

Share This Story, Choose Your Platform!