Frenk Mennen stuurde ons namens Nirwana onderstaand bericht…

“Nirwana’s Borreltuin was binnen no time uitverkocht, vandaar dat we gaan uitbreiden. Aankomende donderdag om 10 uur komen voor alle drie de Borreltuinen extra tickets in de verkoop.

Wees er snel bij want dit zijn de laatste! Tickets koop je via nirwana.nl.

Op 25 juli komen de eerste artiesten langs in Nirwana’s Borreltuin. Niemand minder dan Björn van der Doelen en Kiki Busio zullen deze dag optreden. Björn van der Doelen ken je natuurlijk als oud-voetballer van onder andere PSV. Inmiddels heeft hij als muzikant echter al vijf albums uitgebracht en stond hij daarmee al in het voorprogramma van Guus Meeuwis. Ook Kiki Busio is weer van de partij! Na haar prachtige optreden van vorig jaar kon ze natuurlijk dit jaar ook niet ontbreken.

Een week later, op 1 augustus komen Paul de Munnik en HENK naar Nirwana. Paul de Munnik was ooit de helft van duo Acda en De Munnik. Met zijn laatste hit ‘Als Ik Je Weer Zie’ zag je hem de afgelopen tijd echter als lid van The Streamers. De Lieropse band HENK speelde in 2018, ter ere van Henk Maas, een uitverkochte show bij ons binnen. Drie jaar later is het tijd om dat fantastische concert nog eens over te doen, maar dan in onze tuin!

Op 8 augustus is het alweer tijd voor de laatste Borreltuin van dit jaar met reEditors en The Hillbilly Moonshiners. Al sinds 2012 zijn reEditors de beste Editors tribute van Europa. Eerder stonden ze al bij ons binnen en op Nirwana Tuinfeest, nu is het tijd voor Nirwana’s Borreltuin. Ook The Hillbilly Moonshiners wisten hun Mumford and Sons tribute al door heel Europa te spelen. Met nummers als ‘I Will Wait’ en ‘Little Lion Man’ is het feest gegarandeerd!

Voor alle drie de Borreltuinen komen extra tickets beschikbaar. Deze tickets kosten €50,-, zijn geldig voor twee personen en zijn inclusief borrelplank.

Kaarten zijn te koop via nirwana.nl. Wees er snel bij want de vorige keer ging het erg hard!”