Het familietoernooi kon op eerste Pinsterdag – na 2 jaar niet doorgaan wegens corona – weer gehouden worden op de Renkant. Dit keer zoals meestal geen stralend zonnetje maar een regenachtige dag. De voorspellingen waren echter slechter dan het in werkelijkheid werd. Alleen in de pauze gingen de sluizen open en ook tijdens de finale regende het. Dat mocht de pret echter niet drukken want op de prachtige tribune konden de supporters de wedstrijd droog bekijken.

Alle teams moesten dit jaar tegen elkaar spelen wat betekende dat elk team maar liefst 8 wedstrijden moest spelen.

Met veel sportiviteit en geen enkele wanklank werden deze wedstrijden gespeeld en uiteindelijk bleven de familie Bekx en de familie van den Nieuwenhof over voor de finale. Hierin wisten beide teams niet te scoren waardoor penalty’s moesten beslissen over de winnaar. De familie Bekx miste twee keer door prima reddingen van keeper Han Maas van v.d. Nieuwenhof. De vreugde was groot bij de familie van den Nieuwenhof die na winst in 2016 en 2018 ook nu weer de winnaar werd van de Jan van Seggelen wisseltrofee.

De Henk Vaes sportiviteitsbeker was dit jaar voor de familie Hesius.

Het bleef nog lang gezellig en druk in de kantine en vele prijswinnaars van de geweldige loterij werden blij gemaakt met prachtige prijzen. De goede opbrengst van de loterij gaat naar het jeugdvoetbalkamp jubileum SV Lierop.

Hieronder de eindstand.
1. Familie van den Nieuwenhof
2. Familie Bekx
3. Familie van Lierop
4. Familie van Lieshout 1
5. Familie Hesius
6. Familie van Bussel
7. Familie Hurkmans
8. Familie van de Ven
9. Familie van Lieshout 2

Zie de foto’s in onze slapgalerij.