Wie dichtbij huis wil genieten van een mooie familiemusical kan op 24 januari terecht in de Ruchte waar de familiemusical Hans en Grietje (4+) op het programma staat.

De vader van een arm houthakkersgezin laat zijn kinderen in het bos achter. Na dagen lopen komen ze de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar zijn huisje van snoep, koek en lekkernijen! Ze hoeven nooit meer honger te lijden. Maar wat ze niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Het avontuur van Hans & Grietje begint nu pas echt!

‘Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje ‘Hans & Grietje De Musical’. Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling. Zij staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een nieuw, suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes, is Hans & Grietje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd.

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

www.VanHoorne.com/HansenGrietje

Entree: € 15,00 I incl. garderobe 

Aanvang: 15.00  uur

Informatie: S.C.C. De Ruchte, 0493 – 44 11 44, info@deruchte.nl, www.deruchte.nl