In de zaalvoetbalcompetitie waren in de strijd om de Roman Techno Cup Het Zunneke en Uncle Buck sterk aan elkaar gewaagd. In de 12e minuut kwam Uncle Buck op 0-1. Beide teams bleven aanvallen en kregen kansen. In de 19e minuut schoot Harrie Maas de 1-1 voor het Zunneke binnen. Omdat er niet meer gescoord werd volgden strafschoppen die door het Zunneke beter werden benut. Zij zijn een ronde verder.

Hurkmans tegen Educontract was het aanzien waard. Een wedstrijd waarin vader en zonen tegen elkaar uitkwamen. Bij Hurkmans speelden Willem en Ralf tegen Rens Hurkmans bij Educontract en Riny van den Wijnboom bij Hurkmans tegen zoon Stef bij Educontract. Dat gegeven liet een aantal mooie confrontaties zien. Educontract verraste Hurkmans volkomen door twee doelpunten in de 4e en 11e minuut van Tim van Brussel. In de 19e van de 25 minuten speeltijd schoot doelman Sjoerd Hooglugt van afstand de 2-1 raak. In de laatste drie minuten moest Educontract deze voorsprong prijsgeven door doelpunten van Henri van Lieshout, Willem en Ralf Hurkmans. Hurkmans is hierdoor een ronde verder.

Centraal was een maatje te klein voor Jagershuis. Na de twee doelpunten van Toon Filippini in de 2e en 5e minuut voor Jagershuis, hield Centraal goed stand tot in de slotfase. In de 22e minuut schoot Job van den Nieuwenhof de 3-0 voor Jagershuis raak. Na een tegentreffer voor Centraal hakte Job van den Nieuwenhof nog in dezelfde minuut de 4-1 overwinning binnen.