Wie dichtbij huis een mooie familievoorstelling wil zien kan op zondagmiddag 21 oktober terecht in de Ruchte waar Sterrin Smalbrugge op het podium staat met ‘De Grote Reptielenshow’

Een Madagaskar boa, een Afrikaanse dwergkrokodil, een blauwtonghagedis of een (konings)cobra. Met al deze prachtige reptielen kun je oog in oog komen te staan tijdens de familievoorstelling ‘De Grote Reptielenshow’ op zondagmiddag 21 oktober in de Ruchte in Someren. 

Na een reeks uitverkochte optredens in 2017, haar deelname aan RTL Late Night en het jeugdprogramma De Buitendienst, is de naam van Sterrin Smalbrugge definitief gevestigd.

Tijdens het educatieve programma ‘De Grote Reptielenshow’ nemen reptielenexpert Romilly van den Bergh, assistent van tv-bioloog Freek Vonk en ecoloog Sterrin Smalbrugge de bezoekers mee in de bijzondere wereld van de reptielen. Tijdens de show komen bezoekers live oog in oog te staan met minimaal 4 tot 5 fenomenale reptielen zoals de (konings)cobra, Madagaskar boa, Afrikaanse dwergkrokodil en de blauwtonghagedis. Leuk, spannend, interactief en leerzaam voor kinderen, ouders en grootouders. 

Aanvang 15.00 uur I € 11,00 I Informatie:  S.C.C.  De  Ruchte,  0493  –  44  11  44,  info@deruchte.nlwww.deruchte.nl