Van Driek Doezé kregen we onderstaand bericht…

“Het jeu de boules toernooi was een groot succes. Eén groot feest. We begonnen om 10 uur en rond vijf uur was de kampioen bekend.

Frans Claassen nam de mooie “Cor van Vlokhoventrofee” mee naar huis. Hij was de koning te rijk want Frans wil altijd winnen. Wij discrimineren niet, ook niet institutioneel; Helmonders kunnen bij ons ook gewoon winnen.

Frans versloeg Hans Verrijt in de finale met 13-8. Een mooie partij waarin Frans uiteindelijk de sterkste was. Driek Doezé en Stef Slegers speelden om plek drie en vier. Stef won verdiend met 13-10.

Maar het belangrijkste was toch de gezellige sfeer waarin de wedstrijden werden gepeeld. Een hapje en een drankje, kletsen, zwetsen en buurten. Een lekkere lunch rond 12 uur met heerlijke eitjes van Jos van de Bighelaar, het hoort er allemaal bij. Een mooie club is het, die iedere dinsdagmiddag en donderdagmorgen een balletje gooit. Kom maar eens een keer kijken.

We eindigden het toernooi met een geweldige barbecue en een afsluiting in de tent met nog meer gezwets en sterke verhalen. Rond half tien vertrok iedereen richting huis.

De aanleunbewoners van Henricushof kregen weer een mooie plant van de jeu de boulesclub als compensatie voor de “overlast”.

Zie voor meerdere foto’s ook de website van de KBO Lierop.