Op carnavalsmaandag 4 maart wordt er in Lierop door CV de Kaauw Voetjes i.s.m. Cafe de Ontmoeting een compleet nieuw evenement voor jong en oud georganiseerd. De dag krijgt de titel “Tik ‘m aandag!”

Op deze waanzinnige dag zal er van alles gaan gebeuren. Zo zal er vanaf 12.30 uur eerst een goede bodem gelegd worden met een heerlijk vette lunch. Hierna zal er een strijd los gaan barsten die zijn weerga niet kent. Groepen zullen het tegen elkaar op gaan nemen in een setting met lange (bier)tafels en banken. Opdrachten zullen tot een goed einde gebracht moeten worden en er zal een heuse Carna-Cantus plaats vinden met uiteraard live-muziek van de eigen Koepelbloazers! Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus ben er snel bij want vol = vol! Natuurlijk is deze middag voor iedereen toegankelijk want dit maffe schouwspel wil natuurlijk niemand missen! Er zal gestreden worden om de Tik ‘m aandag wisselbeker.

Ook voor de allerkleinste carnavalsvierders is er weer van alles te beleven.

Tegen de avond wordt de strijdbijl begraven en gaan we met z’n allen nog een Super Afterparty tegemoet met diverse tobartiesten, de Koepelblazers en een te gekke party-dj. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Met lekkere hapjes tussendoor en diverse eetgelegenheden zal niemand iets te kort komen.

Groepen (max 10 personen per groep) kunnen zich opgeven via de website: www.kaauwvoetjes.nl/inschrijven

Heb je als groep een tafel toegewezen gekregen dan bedragen de kosten voor deze tafel: 25,- euro.