In de zaalvoetbalcompetitie had Spang de nodige moeite met Jagershuis. In de 14e minuut kwam Spang op voorsprong door een doelpunt van Twan Meulendijks, 0-1. Tim Koppens maakte er in de 26e minuut 0-2 van. Jagershuis gaf niet op en Nikos Sidipopoulos schoot in de 29e minuut de 1-2 binnen voor Jagershuis. In dezelfde minuut bepaalde Tim Koppens de uitslag op 1-3 voor Spang.

Educontract leed zijn eerste nederlaag van het seizoen tegen vZoggel 2. Door een twijfelachtig eigen doelpunt van vZoggel kwam Educontract in de 10e minuut aan de leiding. De scheidsrechter zag dat de bal over de lijn was geweest terwijl iedereen dit anders zag. In de 14e minuut schoot Axel van den Biggelaar de bal onder de vZoggel doelman door, 2-0. vZoggel zette aan en Teun van Erp trok in de 22e en 23e minuut de stand gelijk, 2-2. Onder aanvoering van de vZoggel supporters zette de spelers alles op alles en in de laatste minuut tijdens een numerieke minderheid schoot Rick van Tulden de winnende treffer achter doelman Sjoerd Hooglugt, 2-3.