Lieroppenaar en ‘Natuurmens’ Gerard Claassen zal bij de waterschapsverkiezingen van Waterschap Aa en Maas, die op 20 maart 2019 tegelijk met de verkiezingen van de Provinciale Staten worden gehouden, meedingen naar een plaats in het algemeen bestuur dat uit 30 leden bestaat. Gerard is gevraagd om als 6e op de lijst van de partij Water Natuurlijk plaats te nemen. Op dit moment heeft Water Natuurlijk 6 zetels in het Algemeen Bestuur dus is er een aanzienlijke kans dat Gerard na de verkiezingen 4 jaar het beleid mee gaat bepalen in het bestuur van het Waterschap.

Water Natuurlijk is de landelijke waterschapspartij die ook bij ons in de buurt zich inzet voor natuur, landschap en recreatie. Zij zetten zich in voor schoon, veilig, gezond en betaalbaar water.

Gerard heeft in het verleden 38 jaar bij het waterschap gewerkt. Daarvan zat hij 18 jaar in de ondernemingsraad; hij is dus bekend met de instelling. Vanwege zijn werkzaamheden bij het waterschap woonde hij 20 jaar in Vught waar hij ook 11 jaar in de gemeenteraad zat en vele jaren voorzitter van de natuurwacht en park was.. Nu is hij al weer jaren actief in de gemeenteraad van Someren.

Wij wensen Gerard alle succes bij zijn campagne voor de komende verkiezingen.