Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Rita van den Elsen – van Tiggelen, oprichtster van GewoonUNIEK.

GewoonUNIEK biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en (jong) volwassenen met o.a. autisme, adhd, lvb. Naast individuele begeleiding biedt GewoonUNIEK activiteitendagen in de weekenden en schoolvakanties, naschoolse begeleiding op doordeweekse dagen, logeerweekenden en logeer(mid)weken.  Vanaf mei is het ook mogelijk om op doordeweekse dagen bij ons te logeren.

Wij vinden het belangrijk om het beste uit iedereen te halen en dat je ook vooral mag zijn wie je bent ongeacht de eventuele diagnose. Iedereen is op zijn of haar manier GewoonUNIEK en daar mag je trots op zijn. Onze slogan is dan ook ‘laat je diagnose niet je beperking zijn’. We vinden het belangrijk om te kijken wat je wél kunt en niet wat je níet kunt. Want wat als jouw ‘beperking’ nu eens je grootste kwaliteit is?

Vanaf 1 mei verhuizen we met GewoonUNIEK van Mierlo naar Lierop. In de boerderij aan de Heesvenstraat waar Florançia gehuisvest was, gaan wij onze werkzaamheden voortzetten. Ik hoop dat we met de inwoners van Lierop net zo’n fijn contact kunnen opbouwen als dat er was met Florançia.

Wilt u meer weten over ons en onze werkzaamheden? Kom dan gerust eens op de koffie/thee of kijk op onze website: www.gewoonuniek.com.

Graag tot ziens in Lierop!

Met hartelijke groeten,

Rita van den Elsen