Vandaag om 19.00 uur gaat op het Wilhelminaplein in Someren de derde editie van de Glazen Kooi van start.

Om 19.30 uur gaan de discjockeys Siard van den Heuvel en Koen Wijnen in de kooi. Zij zorgen tot en met 30 december 43 uur lang voor muzikaal vertier.

De slogan is dit jaar ‘Glazen Kooi vervult wensen voor de Groot-Somerense mensen’, een initiatief om heel het Zummerse volk een kans te bieden om zijn of haar wens te laten vervullen.

Het programma biedt voor elk wat wils.
Na de opsluiting van de twee dj’s kan het publiek vandaag genieten van de crazy piano’s, tattoowensen en een afterparty met De Beschuitfluiter.

Morgen, zaterdag 29 december staat er heel wat op het programma: ochtendgast Herold Dat van Expeditie Robinson, een optreden van het kinder- en tienerkoor, Muziekmaatjes met Diede van den Heuvel, een dansworkshop met Frank Geleijns, zanger Michiel Malschaert, Robert van Lamoen, carnavalsvereniging De Meerpoel, de Russische zanger Dmitriy Mosichuk, Artisjok van Paul van der Weerden, dj Bas de Boer en om 23.15 uur een live-veiling 1.0 met Jan Strik.

Ook op de laatste dag, zondag 30 december, is er op het Wilhelminaplein van alles te beleven: ochtendshow met Johnny en Kareltje (John den Dekker en Karel de Lau), kunst met Jos Hoppenbrouwers, June11 en om 12.00 uur live-veiling 2.0 met Jan Strik.

Om 14.30 uur verlaten de dj’s Siard en Koen de Glazen Kooi en om 14.45 uur wordt de opbrengst van de Glazen Kooi bekend gemaakt.

Zie ook: https://www.facebook.com/glazenkooisomeren/videos/2070542232984203/