Lijkt het u leuk om andere bewoners te helpen met voorlichting over het besparen van energie en geld? Heeft u uw eigen huis al extra verduurzaamd, na-geïsoleerd met HR++ glas of al zonnepanelen geïnstalleerd? En bent u bereid zich verder te verdiepen in energie besparende maatregelen voor huiseigenaren? Word dan ook bespaar- en energiecoach van de lokale energiecoöperatie ZummerePower.

Gratis opleiding bespaar- en energiecoach
U kunt zich aanmelden voor de gratis opleiding bespaar- en energiecoach. De opleiding duurt 6 avonden en start 31 augustus 2021. Via het EnergieHuis Slim Wonen wordt u voorzien van de benodigde kennis. Regionaal hebben zich al 15 mensen aangemeld bij Energiehuis Slim Wonen.

Aanmelden
Meld u aan vóór 16 augustus via www.energiehuisslimwonen.nl of stuur een mail met uw naam en telefoonnummer naar info@zummerepower.nl. ZummerePower neemt dan contact met u op.

Nieuw in de regio: EnergieHuis Slim Wonen
EnergieHuis Slim Wonen is een nieuw Serviceloket voor en door bewoners in de regio. Het doel is om bewoners en huiseigenaren te helpen met slim energie besparen en gratis voorlichting. Het EnergieHuis Slim Wonen is een samenwerking van 8 gemeenten: Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren. Kijk voor meer informatie op www.energiehuisslimwonen.nl

Bron: Gemeente Someren